Veiligheid voor alles - zichtbaar en herkenbaar

Veiligheid voor alles - zichtbaar en herkenbaar

Vanaf nu kunt u ons niet meer missen op onze bedrijventerreinen of ergens anders onderweg. Met onze nieuwe stoere OML-jassen zijn we goed zichtbaar en herkenbaar. Natuurlijk prijkt ook het OML-logo op deze veiligheidsjas.

Makkelijker en veiliger: voor u en ons
Hans Coppus, directeur OML: “Onze OML-medewerkers zijn vaak op locatie te vinden. Deze jas maakt het werken makkelijker en veiliger. Voor u en ons. Zeker in deze dagen waarin het vroeg donker is. Als u ons ‘spot’ en u heeft vragen over OML-zaken? We staan u graag te woord.”

Representatieve uitstraling en multifunctioneel
John Giesen, gebiedsontwikkelaar OML, is regelmatig onderweg en te vinden op bedrijventerreinen die in (her)ontwikkeling zijn: “De nieuwe OML-jas is voor ons echt een multifunctioneel kledingstuk: veilig, zichtbaar, waterdicht en winddicht. De jas heeft een binnenjas. Ideaal geschikt dus voor alle seizoenen. Tel daarbij op de stoere, representatieve uitstraling, die ook nog eens comfortabel aanvoelt en zit. Ideaal bij werkzaamheden met aannemers en onderaannemers, bij rondleidingen en meer. Zo zijn we met een uniforme uitstraling, veilig en herkenbaar op pad.”

Versterken Midden-Limburgse economie
Hans Coppus: “OML versterkt de Midden-Limburgse economie bij ruimtelijk-economische vraagstukken zoals gebiedsontwikkeling, herstructurering en de aanleg en verkoop van nieuwe bedrijventerreinen. En dat doen we, waar mogelijk, ook op andere manieren. Zoals met de inkoop van deze jassen bij een lokale ondernemer. Koop lokaal. Ook dat versterkt de Midden-Limburgse economie.”