Boven de Wolfskuil, Herten/Roermond / volledig uitgegeven

Boven de Wolfskuil, Herten/Roermond / volledig uitgegeven

LET OP: In november 2021 heeft OML de laatste beschikbare bedrijfskavel verkocht. Meldt u zich rechtstreeks bij OML voor meer informatie én passende alternatieven.

Een representatieve locatie met deels kantoren en daarnaast ook een gedeelte waar modern gemengde bedrijvigheid is toegestaan. Zeer gunstig gelegen aan de toe- en afrit van de A73.

Buitengewoon representatief

De representatieve locatie ‘Boven de Wolfskuil’ is geschikt voor kantoren en bedrijven in de milieucategorie 2 t/m 3. Het plangebied biedt door de tussenliggende groenstroken fraaie zichtlocaties. De komst van het regiokantoor van de Rabobank Roermond-Echt, het hoofdkantoor van Numidia, het kantoor van Koenen en Co, alsook Businesscenter “de Roerpoort”, getuigen van hun vertrouwen in deze locatie.

 

Boven de Wolfskuil, Herten/Roermond
Boven de Wolfskuil, Herten/Roermond

Ligging van de bedrijfskavels

OML hanteert in principe flexibele verkaveling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de ondernemer. De verkavelingstekening geeft een indicatie van de verkaveling weer en is slechts bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Het beeldkwaliteitplan (gebiedsleidraad) biedt potentiële kopers en hun architecten richtlijnen met betrekking tot het minimale beeldkwaliteitsniveau t.a.v. de stedenbouwkundige opzet, architectuur van de bebouwing en de inrichting van de bedrijfspercelen.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij u naar: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Boven de Wolfskuil, nabij afslag 21 op de A73, Herten/Roermond
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project.

Neem direct contact op met een van onze consultants