De Grinderij

Gelegen tussen Roermond en Linne

De meest zuidelijke deellocatie van plangebied Zuidelijke Stadsrand is gelegen aan de gemeentegrens van Roermond met de gemeente Maasgouw. Het nieuwe bedrijventerrein De Grinderij, met twee grootschalige kavels, is ca. 8 ha. groot.

Nabij de toe- en afrit van de A73

LET OP: In juni 2021 heeft OML de beide kavels op de Grinderij verkocht. Meldt u zich rechtstreeks bij OML voor meer informatie én passende alternatieven.

De toe- en afrit van de A73 zijn gelegen op korte afstand van het bedrijventerrein. Hierdoor is er een goede ontsluiting naar het noorden (richting Venlo) en het zuiden (via de A2 richting Maastricht). Ook is er een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied door de N280 en de BAB52.

Bedrijventerrein De Grinderij biedt, door haar ruime verkaveling, de ideale ruimte voor bedrijvigheid in de sector logistiek, distributie en transport of de maakindustrie. Er zijn twee grote kavels beschikbaar, één van ruim 3 en één van bijna 4,5 ha grootte.

De Grinderij
De Grinderij

Flexibele verkaveling

OML hanteert in principe flexibele verkaveling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de ondernemer. De verkavelingstekening geeft een indicatie van de verkaveling weer en is slechts bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Aanvullende informatie

Waarom kiezen voor Limburg als logistieke vestigingslocatie?
Bekijk hier de informatiefilm ‘Limburg, the European hotspot for logistics’.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar: www.ruimtelijkeplannen.nl.

array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie of interesse?

Neem direct contact op met een van onze consultants