Bedrijventerrein Oosttangent / Roerstreek-West , Roermond

Onderdeel van grote bedrijfszone

Samen met de bedrijventerreinen Roerstreek-Noord en Roerstreek-Zuid vormt bedrijventerrein Roerstreek-West (Oosttangent) een belangrijke bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond.

Ruimte voor een breed spectrum aan bedrijvigheid

Het terrein is uitstekend gelegen aan de N293, heeft een directe verbinding tussen bedrijvenzone Roerstreek en de A73, en sluit ook goed aan op het (internationale) snelwegennet naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied.

Op het bedrijventerrein is ruimte voor industriële- of ambachtelijke bedrijvigheid die vallen binnen milieucategorie 1.2 of 3.1.

Het terrein wordt gefaseerd aangelegd:
Fase 1: In fase 1 is Kobalt Bedrijvencentrum inmiddels gerealiseerd. Kobalt bedrijvencentrum Roermond herbergt 13 multifunctionele bedrijfsunits van verschillende grootte, gebundeld in een verzamelgebouw met onderscheidende architectuur en uitstraling op niveau. Inmiddels heeft DHL een CityHub gevestigd op dit terrein en is er een volgende bedrijvencentrum gerealiseerd. Daarnaast zijn Tango Tankstation en Subway gevestigd op dit terrein met een ontwikkeling van Masterboxx voor opslagunits.

Fase 2: Dit gedeelte ligt in het verlengde van fase 1. Op dit moment wordt fase 2 bouwrijp gemaakt, waarna de verkoop kan plaatsvinden aan nieuwe ondernemers. Het rechtergedeelte is inmiddels vergeven aan een grote lokale partij. De linkerzijde (ten westen van de diagonale weg) heeft nog voldoende ruimte voor enkele nieuwe vestigers. Het betreft de kavels met de nummers K15 – K16 – K17 – K18 en K19. De indeling is te zien op de verkavelingstekening die bij de ‘downloads’ (op deze pagina, rechterzijde) te zien is. Let op : de tekening is nog in concept en kan mogelijk nog wijzigen.

Fase 3: Fase 3 is inmiddels verkocht ten behoeve van de nieuwe vestiging van Holbox BV.

Oosttangent/Roerstreek-West, Roermond
Oosttangent/Roerstreek-West, Roermond

Flexibele verkaveling

OML hanteert in principe flexibele verkaveling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de ondernemer. De verkavelingstekening geeft een indicatie van de verkaveling weer en is slechts bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het terrein is goed gelegen aan de N293, Roermond
Fase 2 Roerstreek West / Oosttangent
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project.

Neem direct contact op met een van onze consultants