Bedrijventerrein Oosttangent / Roerstreek-West , Roermond

Onderdeel van grote bedrijfszone

Samen met de bedrijventerreinen Roerstreek-Noord en Roerstreek-Zuid vormt bedrijventerrein Roerstreek-West (Oosttangent) een belangrijke bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond.

Ruimte voor een breed spectrum aan bedrijvigheid

Het terrein is uitstekend gelegen aan de N293, heeft een directe verbinding tussen bedrijvenzone Roerstreek en de A73, en sluit ook goed aan op het (internationale) snelwegennet naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied.

Op het bedrijventerrein is ruimte voor industriële- of ambachtelijke bedrijvigheid die vallen binnen milieucategorie 1.2 of 3.1.

Het terrein wordt gefaseerd aangelegd. In fase 1 is Kobalt Bedrijvencentrum inmiddels gerealiseerd. Kobalt bedrijvencentrum Roermond herbergt 13 multifunctionele bedrijfsunits van verschillende grootte, gebundeld in een verzamelgebouw met onderscheidende architectuur en uitstraling op niveau. Daarnaast zijn Tango Tankstation en Subway inmiddels gevestigd op dit terrein.

Fase  2 en 3 liggen klaar om bouwrijp te worden gemaakt.

Roerstreek-West, Roermond
Roerstreek-West, Roermond

Felxibele verkaveling

OML hanteert in principe flexibele verkaveling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de ondernemer. De verkavelingstekening geeft een indicatie van de verkaveling weer en is slechts bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het terrein is goed gelegen aan de N293, Roermond
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project.

Neem direct contact op met een van onze consultants