Roerstreek-Zuid / -let op: kavels verkocht-

Uitbreiding van bedrijventerrein Roerstreek

Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid vormt de uitbreiding van het oorspronkelijke bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Samen met bedrijventerrein Roerstreek-West wordt hiermee een grote bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond gevormd.

Vestigingskansen voor de meest uiteenlopende activiteiten

LET OP: Op 30 december 2019 heeft OML de laatste beschikbare bedrijfskavel verkocht. Meldt u zich rechtstreeks bij OML voor meer informatie én passende alternatieven.

Onder andere UPS, Transcargo en Aldi Distributiecenter Zuid Nederland kozen óók voor een bedrijfslocatie op Roerstreek-Zuid. Het terrein is prima ontsloten naar het (internationale) snelwegennet. Zowel de A73 als de A2 zijn goed bereikbaar. Ook de Duitse grensregio en het Ruhrgebied zijn via de N280 en de BAB52 uitstekend te bereiken.

Het terrein is inmiddels volledig uitgegeven. Er zijn geen kavels meer beschikbaar. Meldt u zich bij OML voor meer informatie en passende alternatieven.

Het terrein is bedoeld voor bedrijven die vallen binnen de milieu-categorie 2-3.2. Te denken valt bijvoorbeeld aan bedrijven in de logistieke sector, distributie & transport, maar ook groothandels- en productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en opslag behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Hiernaast vindt u meer informatie over de mogelijkheden van dit gebied.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Roerstreek-Zuid, Roermond
Roerstreek-Zuid, Roermond
Roerstreek-Zuid, Roermond
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project.

Neem direct contact op met een van onze consultants