Windmolenbos

Multifunctioneel bedrijventerrein met aandacht voor kwaliteit

Op totaal ca. 5 hectare wordt gestreefd naar een functioneel bedrijventerrein met aandacht voor kwaliteit, zorgvuldig ingepast in het landschap met een bebouwing die recht doet aan de positionering van het bedrijventerrein.

Alle ruimte voor showroomfuncties

LET OP: In augustus 2021 heeft OML de laatste beschikbare bedrijfskavels verkocht. Meldt u zich rechtstreeks bij OML voor meer informatie én passende alternatieven.

Het terrein vormt de nieuwe entrée naar het reeds bestaande bedrijventerrein Windmolenbos. Bedrijventerrein Windmolenbos wordt goed ontsloten via de N273: de A73 richting het noorden en de A2 richting het zuiden zijn goed bereikbaar evenals de N280 richting Weert-Eindhoven.

De uitbreiding Windmolenbos is bestemd voor locale bedrijvigheid eventueel met showroomachtige functie in de milieucategorie 2 t/m 3. De gevestigde bedrijvigheid bestaat uit bedrijven in de productie, bouwnijverheid, groothandel en dienstverlening.

 

Windmolenbos, Haelen/Leudal
Windmolenbos, Haelen/Leudal

Aanvullende informatie

OML hanteert in principe flexibele verkaveling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de ondernemer. De verkavelingstekening geeft een indicatie van de verkaveling weer en is slechts bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Bedrijventerrein Windmolenbos is geluidgezoneerd. Het zonebeheerplan vormt onderdeel van het bestemmingsplan.

Succesvolle samenwerking door ondernemers op Windmolenbos heeft geleid tot het verstrekken van een certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen.

Voor het bestemmingplan verwijzen wij naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Windmolenbos, Haelen/Leudal
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie of interesse?

Neem direct contact op met een van onze consultants