Camp BV verhuist naar Bedrijventerrein Windmolenbos in Leudal

Camp BV verhuist naar Bedrijventerrein Windmolenbos in Leudal

Camp BV heeft de verhuizing aangekondigd naar de gemeente Leudal. Via OML hebben de gebroeders Oyen een kavel gekocht van ruim 2.700 m² op bedrijventerrein Windmolenbos. Hier wordt een volledig nieuw bedrijfspand gerealiseerd. ‘Het nieuwe bedrijfspand én de nieuwe locatie voorzien in een uitstekende werkplek en uitvalsbasis voor de toekomst’, aldus Paul Oyen van Camp BV. ‘Een uitstekende keuze voor dit mooie familiebedrijf op één van de laatste kavels op het bedrijventerrein’, aldus de heer Coppus, directeur bij OML.

Ontwikkeling door Camp BV
Camp BV heeft de kavel gekocht om in eigen beheer een nieuwe werklocatie te realiseren. Het nieuwe bedrijfspand bevat een werkplaats, opslag gedeelte voor materiaal, materieel en kantoor. Op de locatie Windmolenbos zullen ongeveer 20 werknemers werkzaam zijn. Vanuit de locatie te Haelen worden maar liefst 140 werknemers aangestuurd voor de buitendienst. Een hoge mate van service en een efficiënte uitvoer van gevelonderhoud-projecten, zorgen ervoor dat Camp BV al sinds jaar en dag een gevestigde naam heeft in heel Zuid-Nederland.

Bedrijventerrein Windmolenbos
Het bedrijventerrein ligt in Haelen, in de gemeente Leudal. Een functioneel terrein van ongeveer 5 hectare, dat als uitbreiding geldt voor het al langer bestaande gedeelte Windmolenbos. Het terrein is goed ontsloten en via de N273 op korte afstand gelegen van de A2 en de A73. De gevestigde bedrijvigheid bestaat uit lokale bedrijven in de productie, bouwnijverheid, groothandel en dienstverlening. Camp BV past hier uitstekend tussen.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML  heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Zevenellen in Leudal, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil en Oosttangent in Roermond.

afbeelding: artist impression van het nieuwe bedrijfspand