Dierx Groep kiest voor toekomstige uitbreiding op Merummerpoort in Herten/Roermond

Dierx Groep kiest voor toekomstige uitbreiding op Merummerpoort in Herten/Roermond

Casper Dierx eigenaar van de Dierx Groep heeft een kavel van ca. 1.400 m2 gekocht van OML. Het bedrijf is reeds gevestigd op Merummerpoort in Herten/Roermond en met deze kavel is het bedrijf  klaar voor de toekomst. Vooralsnog wordt de kavel aangewend als parkeervoorziening en opslaglocatie. De kavel, gelegen direct naast het bedrijf van Casper Dierx, was de laatst beschikbare kavel op het bedrijventerrein Merummerpoort. De heer Hans Coppus, directeur OML, is trots op deze verkoop aan Dierx. Hiermee is dit vooruitstrevende bedrijf verzekerd van een uitstekende en toekomstbestendige locatie dichtbij de A73.

Dierx Electroservice
Dierx Electroservice is inmiddels uitgegroeid van een lokale E-installateur naar een ambitieuze partner op het gebied van E-installaties voor zowel regionale alsook landelijke klanten. Zij voorziet E-installaties in de particuliere markt en adviseert en levert aan midden en grote bedrijven en organisaties met veelal landelijke vestigingen.  De Dierx Groep biedt diverse specialiteiten in (serie) woningbouw, huisautomatisering, data en glasvezeltechniek, industriële automatisering, grootvermogens (eigen trafostations) en utiliteitsgebouwen. Daarnaast beschikt zij over een contract-servicedienst welke 24uur per dag 365 dagen per jaar stand-by is.

Kerntaken OML
OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Bijgevoegd: Foto met bijschrift: ondertekenen van de koopovereenkomst op kantoor OML. Van links naar rechts: Casper Dierx (Directeur en eigenaar Dierx Groep), Hans Coppus (directeur OML BV), Jeroen Bertjens (Sr. Consultant Marketing & Sales OML BV).