Munco Beheer BV koopt laatste kavels op bedrijventerrein Windmolenbos in Haelen

Munco Beheer BV koopt laatste kavels op bedrijventerrein Windmolenbos in Haelen

Onlangs heeft OML de laatste beschikbare kavels op het bedrijventerrein Windmolenbos verkocht aan Munco Beheer BV. Het betreft 3 kavels met een totale oppervlakte van ruim 8.000 m². Munco Beheer BV is een turn-key bouwer van bedrijfspanden en geen onbekende op het bedrijventerrein. Diverse panden werden in het verleden al door Munco gebouwd, waarbij ook een deel voor eigen ontwikkeling werd gerealiseerd. Met de recentelijke verkoop zijn alle beschikbare kavels op Windmolenbos door OML verkocht.

Ontwikkeling door Munco Beheer BV
Op de door Munco gekochte kavels zullen 3 diverse objecten worden ontwikkeld. Voor Top Kunstgras BV (momenteel gevestigd aan de Peter Schreursweg in Haelen) wordt een nieuwbouw gerealiseerd die ruimte biedt voor verdere groei. Top Kunstgras krijgt de beschikking over een modern, multifunctioneel pand met veel ruimte voor (binnen en buiten) showroom, een royaal magazijn en goede logistieke faciliteiten. Verder zijn er 2 bedrijfsverzamelgebouwen voorzien, waarbij er flexibele bedrijfsunits beschikbaar komen voor zowel verkoop als verhuur. De grootte van de units varieert van 100 m2 tot 350 m2, desgewenst met een tussenvloer, inpandige kantoorruimte met sanitaire voorzieningen of een showroomfunctie op maat. Ruud Poels, namens Munco de ontwikkelaar van de panden, is tevreden dat er na een lang voortraject nu concreet ruimte is voor deze ontwikkelingen. “We merken al lange tijd dat er met name vanuit lokale en regionale partijen veel behoefte is aan moderne, flexibel in te richten bedrijfsunits van een kwalitatief hoog niveau met een dito uitstraling. Veel (lokale) ondernemers zoeken niet alleen ruimte voor de uitbreiding van hun activiteiten, maar willen tegelijkertijd een waardevaste belegging en zien de aankoop van duurzaam vastgoed als een veilige en verantwoorde belegging voor hun oudedagsvoorziening. Met deze ontwikkeling kunnen we hier invulling aan geven”. De bouw van de panden zal in de tweede helft van 2021 starten.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Zevenellen in Leudal, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil en Oosttangent in Roermond.

Bijgevoegde foto: ontwerp van het nieuwe pand Top Kunstgras