MZ Constructions & Design BV vestigt op Windmolenbos in Haelen

MZ Constructions & Design BV vestigt op Windmolenbos in Haelen

Op 23 december 2019 heeft Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) een kavel verkocht aan MZ Constructions & Design B.V. Voor Marlon Zeegers de ideale locatie om zijn bedrijf definitief te vestigen. Veel MKB bedrijven kozen eerder al voor Bedrijventerrein Windmolenbos. Ook MZ Constructions & Design BV gaat hier verder bouwen aan hun toekomst. Waar zij voorheen een locatie huurden, kunnen zij binnenkort hun intrek nemen in een geheel eigen pand.

Over MZ Constructions & Design BV
MZ Constructions & Design BV is een gespecialiseerd bouwbedrijf en richt zich op verbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw en restauratie. En constructiebedrijf met een eigen gedegen structuur: professioneel, adequaat en efficiënt.

Bedrijventerrein Windmolenbos
Bedrijventerrein Windmolenbos is gevestigd in Haelen, gemeente Leudal. Het is een bedrijventerrein waar menig MKB bedrijf zijn onderneming heeft gevestigd. Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal kavels beschikbaar voor uitbreiding of nieuwbouw.

OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen.