OML verkoopt kavel op De Hanze in Roermond aan Ingenieursbureau

OML verkoopt kavel op De Hanze in Roermond aan Ingenieursbureau

Op 30 november 2020 heeft OML een koopovereenkomst gesloten met SKS Group BV. De koop betreft een kavel van bijna 2.000 m2 op bedrijventerrein de Hanze, gelegen aan de zuidelijke stadsrand van Roermond.

Over het terrein
Het bedrijventerrein is gelegen ten zuiden van de stad Roermond, in de kern van Herten. De ontsluiting van het terrein is uitstekend te noemen. Op zeer korte afstand van de A73 en op slechts enkele kilometers verwijderd van de A2. Er zijn reeds diverse bedrijven gevestigd op het terrein, met name MKB bedrijven. Met de verkoop van deze kavel is de laatste kleinschalige kavel binnen de portfolio van OML verkocht. Op het terrein zijn nog kavels beschikbaar, met name aan de spoorzone. De ontwikkeling die voorzien is door de ondernemer past goed bij de invulling van het bedrijventerrein de Hanze. OML is voornemens om de tweede fase in de komende jaren te gaan ontwikkelen waarbij fase 1 de doorgangsroute wordt naar het toekomstige nieuwe terrein.

Over de koper
De heer Khebreh is eigenaar van SKS Group BV. Een ondernemer pur-sang met een brede kennis met betrekking tot het ontwerpen, berekenen en detailleren van de bouwkundige constructies voor alle woningbouw en utiliteitswerken. Denk daarbij aan o.a. beton-, hout-, staal- en steenconstructies. Dit in combinatie met een afdeling die is gespecialiseerd in de bouwtechnische uitwerking van systeemvoeren (met name breedplaat), holle wanden, balkbodems en massieve prefab.

Momenteel is het bedrijf gevestigd in de gemeente Leudal. In de komende jaren zal het zijn intrek nemen in het nieuw te bouwen pand. Het pand zal deels bestaan uit een werkplaats, onder andere voor het uitvoeren van testen, en een kantoorruimte voor de ingenieurs.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

foto: ondertekenen van de koopovereenkomst

Met van links naar rechts:

·         De heer Hans Coppus, directeur OML

·         Mevrouw Annemarie van de Goor, Consultant Marketing & Sales OML

·         De heer Siamak Khebreh, eigenaar SKS Group BV