OML verkoopt respectabel bedrijfskavel op bedrijventerrein Oosttangent in Roermond

OML verkoopt respectabel bedrijfskavel op bedrijventerrein Oosttangent in Roermond

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) verkocht eind  2020 een respectabel bedrijfskavel van bijna 11.000 m² aan Forelle Eskina B.V.. De betreffende kavel ligt aan de Schepelstraat op bedrijventerrein Oosttangent/Roerstreek-West nabij de broodjeszaak en het tankstation. De Roermondse vastgoedontwikkelaar Forelle Eskina B.V. start in de zomer van 2021 met de bouw van een representatief bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft 10 afzonderlijke bedrijfsunits die Forelle reeds te koop aanbiedt op hun website.

Bedrijventerrein Oosttangent
Het bedrijventerrein Oosttangent, ook wel bekend als Roerstreek-West, ligt ten westen van de bedrijventerrein Roerstreek-Noord en Roerstreek-Zuid. Beide terreinen staan bekend om grote namen zoals UPS, Rockwool en Sekisui. Jeroen Bertjens, Consultant Marketing & Sales bij OML vult aan: ‘Oosttangent ligt op de route naar deze twee grote terreinen en biedt daarmee een overvloed aan (uitvals-) mogelijkheden. Aantrekkelijk gelegen op zeer korte afstand van de A73 is hier nog volop ruimte om te ondernemen. Terwijl Roerstreek-Noord en Zuid uit de voegen barst. Voor veel ondernemers is Oosttangent dan ook dé plaats om zich te vestigen’. En met de komst van dit verzamelgebouw is er voor veel ondernemers een positie op maat mogelijk tegen marktconforme tarieven’.

Over Forelle Eskina B.V.
Lowi Crijns, ontwikkelaar van het bedrijvenverzamelgebouw is blij met de aanvulling op Oosttangent. ‘Er worden multifunctionele en toekomstbestendige units gebouwd met een goede kwalitatieve uitstraling. Dit maakt de entree naar de Roerstreek bedrijventerreinen aantrekkelijk en gewild. Gezien de kennis van verhuur en e-commerce die in huis is bij firma Forelle Eskina B.V.  is er beschikking over een breed netwerk aan contacten waar gebruik van kan worden gemaakt’ aldus de heer Crijns.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

·         Jeroen Bertjens, Consultant Marketing & Sales, info@oml.nl, telefoonnummer +31 (0)475 42 62 42, www.oml.nl.

·         Forelle Eskina B.V., Lowi Crijns, la.crijns@forelle.com, tel: 06 – 21 80 50 49, website: www.forelle-eskina.com

Bijgevoegde foto: ontwerp nieuwe pand