Routz BV breidt uit in de gemeente Echt-Susteren

Routz BV breidt uit in de gemeente Echt-Susteren

Routz BV is al sinds enkele jaren gevestigd aan de Nobelweg in Echt. Gezien de groei van het bedrijf is het noodzakelijk om uitbreidingsmogelijkheden te onderzoeken. En dan het liefst in de directe omgeving van de huidige locatie. Die uitbreidingsmogelijkheid is gevonden op Businesspark Midden-Limburg in de gemeente Echt-Susteren. Op slechts een steenworp afstand van de huidige locatie. “Het is een toonbeeld van de huidige mogelijkheden”, aldus wethouder Geert Frische van de gemeente Echt-Susteren. “Goede bedrijven moet je helpen om in dezelfde vertrouwde omgeving te kunnen blijven opereren. En door een goede samenwerking tussen de gemeente, de ondernemer en OML is dit project tot stand gekomen. Wij zijn er trots op dat het bedrijf in onze gemeente kan blijven ondernemen”, aldus de heer Frische.

Routz BV
Gaat het over netwerkinfrastructuren, engineering van het netwerk, ICT of om de architectuur hiervan? Bij Routz is alle expertise in huis. Sterker nog, Routz is dé kennisautoriteit op het gebied van netwerkinfrastructuren in de ICT. Bij het bedrijf werken vooral engineers die volledig thuis zijn in de ICT-techniek.

Businesspark Midden-Limburg in de gemeente Echt-Susteren biedt alle ruimte om de onderneming verder te laten floreren. Op een kavel van ongeveer 4.350 m² biedt het businesspark de ruimte voor de bouw van een volledig nieuw en duurzaam bedrijfspand. Niet alleen voor het ontwikkelen van steeds meer vernuftige ICT technieken, maar ook voor het geven van onderwijs en cursussen. Alles om de ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en toekomst gericht mee te kunnen denken over alle ICT vraagstukken van de afnemer.

Routz BV is verheugd haar werkzaamheden binnen de gemeente Echt-Susteren te kunnen voortzetten. Met dank aan de prettige en constructieve samenwerking met de gemeente en OML kunnen de uitbreidingsplannen gerealiseerd worden.

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar én zichtbaar. Direct aan de A73 en op een split-second van de A2 verwijderd. Op het terrein zijn reeds meerdere grote namen gevestigd, waaronder een distributiecentrum van de Action en een volledig nieuw distributiecentrum van Dokvast. Daarnaast tref je hier ook een vestiging van Volvo Rutten, Truck Service Simons en Dick Vijn Limburg. Kortom, zeer gevarieerde bedrijvigheid en volop namen voor herkenbaarheid.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt-Susteren, Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil en Oosttangent in Roermond.