Tom Dohmen nieuwe gebiedsontwikkelaar bij OML

Tom Dohmen nieuwe gebiedsontwikkelaar bij OML

OML breidt haar team uit!
Tom Dohmen treedt per 1 januari 2022 in dienst bij OML. Tom gaat aan de slag als gebiedsontwikkelaar.

Over OML
Bij OML wordt samengewerkt, in een klein en slagvaardig team van kundige en enthousiaste collega’s, aan diverse gebiedsontwikkelingen. Het accent ligt op het vestigingsklimaat van het bedrijfsleven in Midden-Limburg. Dit wordt uitgevoerd in samenwerking met de aandeelhoudende gemeenten van OML (Roermond, Leudal, Echt-Susteren Maasgouw en Roerdalen). De economische structuur, waaronder werkgelegenheid en ruimte om te ondernemen en te ontwikkelen, wordt hiermee aanzienlijk versterkt. Daarbij hebben we oog voor economie én maatschappij. De afgelopen jaren is de regio Midden-Limburg bijzonder aantrekkelijk gebleken voor bedrijven uit de regio, maar ook daarbuiten. Gezien de zeer grote vraag naar (nieuwe) bedrijfslocaties is het nodig om het team uit te breiden. Er ligt veel werk in het verschiet. Niet alleen voor het ontwikkelen van nieuwe bedrijfslocaties, maar juist ook voor het her-ontwikkelen van (vaak verouderde) bestaande werklocaties. Daarbij wordt gewerkt met de thema’s duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel conform de duurzaamheidsmissie van OML. Met Tom als de nieuwe collega krijgt OML meer ruimte om haar plannen en ambities uit te voeren.

Over Tom Dohmen
Tom heeft ruim 15 jaar gewerkt voor VolkerWessels. Een periode waarin hij alle kneepjes van het vak heeft geleerd en een berg ervaring heeft opgedaan. “Nu is het tijd voor iets nieuws. Nieuwe uitdagingen zorgen weer voor vernieuwde creativiteit. Samen met de collega’s van OML kunnen wij een bijdrage leveren aan de economische ontwikkelingen van de regio. Waarbij de toegevoegde waarde ‘het creëren van een goed vestigingsklimaat voor bedrijven én hun omgeving’ een belangrijke factor speelt”, aldus Tom.

Hans Coppus, directeur bij OML, geeft aan verheugd te zijn over de komst van Tom. “Wij zijn reeds langer aan het zoeken naar de juiste persoon, mét de juiste werkervaring én de juiste match voor OML. Met Tom hebben wij deze persoon gevonden en kijken dan ook met plezier uit naar de samenwerking. Wij wensen Tom veel succes en heten hem van harte welkom bij OML.”

Tom Dohmen