Virtual Reality Zevenellen

Virtual Reality Zevenellen

Het Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen is in oprichting. Momenteel vinden de grondwerkzaamheden plaats voor het bouwrijp maken van het terrein. De eerste kavel is eind 2020 verkocht. Vanaf 2021 worden de overige kavels bouwrijp gemaakt.

Momenteel is er dus nog niet zoveel te zien. De meeste werkzaamheden vinden zelfs onder de grond plaats. Dat maakt het moeilijk om in te kunnen schatten wat er gaat gebeuren. Daarnaast is het lastig om een idee te krijgen van de omvang van het terrein. Denk daarbij ook aan de wegenstructuur, de panden, de groene long. Hoe dat er in realiteit uitziet is bijna niet voor te stellen.

En daar is iets op gevonden: Virtual Reality!

Virtual Reality is een computertechniek waarbij een compleet andere werkelijkheid lwordt ervaren. Daarom heeft OML een virtual reality gemaakt van het Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen in de gemeente Leudal. Door middel van de beelden krijg je een realistischer beeld van het terrein. Waar komen de bedrijfspanden? Hoe ligt het ten opzichte van elkaar? De Virtual Reality geeft een mooie indruk zodat u weet wat er kan gaan komen en u meer beleving krijgt als u interesse heeft in een kavel.

Wij nodigen u van harte uit om onze Virtual Reality Zevenellen te ontdekken. Gaat u mee? Probeer alle knoppen en standen en ervaar de diverse mogelijkheden van Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen over land en vanuit de lucht. Wij wensen u veel plezier.

Klik hier voor de film!