Businesspark Midden-Limburg

Grootschalig bedrijventerrein met uitgebreide mogelijkheden

Het bovenregionale Businesspark Midden-Limburg, met een oppervlakte van in totaal ca. 40 ha., biedt grootschalige ruimte aan zowel regionale, nationale maar ook aan internationale (logistieke) ondernemingen.

Optimale bereikbaarheid via alle transportmodaliteiten

Let op: er is nog slechts één kavel beschikbaar (zuidelijke hoekpunt). Deze kavel heeft een oppervlakte van circa 15.797 m2.

Ondernemingen die potentie zien in de Euregionale ligging in de driehoeksverbinding Duitsland, Nederland en België. Het winkelbedrijf Action heeft inmiddels een tweede distributiecentrum in Nederland op een kavel van ruim 13 hectare gerealiseerd en bevoorraadt van hieruit haar winkels in o.a. Zuid Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Businesspark ML is centraal gelegen aan de A73 en A2, bij het knooppunt “Het Vonderen” te Echt-Susteren. Het plangebied is zeer goed ontsloten, zowel richting Eindhoven-Maastricht (A2) als richting Venlo-Nijmegen (A73). Het Duitse en Belgische achterland zijn via deze wegenstructuur eveneens goed te bereiken, waardoor o.a. het Duitse Ruhrgebied en het Havengebied Antwerpen binnen korte tijd via de weg bereikbaar zijn. Het transport over water kan via Barge Terminal Born snel verwerkt worden. Voor transporten via de lucht kan men gebruik maken van de nabij gelegen luchthavens Maastricht Aachen Airport, Eindhoven, Brussel en/of Düsseldorf. De bedrijventerreinen de Grinderij en Roerstreek-Noord en Zuid liggen op korte afstand.

Businesspark Midden-Limburg, Echt-Susteren
Businesspark Midden-Limburg, Echt-Susteren

Fraaie kavels met zichtzijde langs de A2

OML heeft met vastgoedontwikkelaar Dokvast eind april 2017 een koopovereenkomst gesloten inzake ontwikkelmogelijkheden op de logistieke kavel van ca. 13,6 hectare, naast het DC van Action. De documentatie van dit uiterst duurzaam (BREEAM) te bouwen distributiecentrum is op deze pagina te downloaden. Let op: ontwerp is nog niet definitief vastgesteld. Neem voor meer informatie contact op met OML.

Naast logistiek, distributie en transport is “Businesspark ML” ook bestemd voor modern, gemengde bedrijvigheid (tot milieucategorie 4-licht). Voor de fraaie kavels met zichtzijde langs de A2 én de A73, dient men rekening te houden met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het bedrijfsgebouw en inrichting van het terrein.

Aanvullende informatie

Waarom kiezen voor Limburg als logistieke vestigingslocatie?
Bekijk hier de informatiefilm ‘Limburg, the European hotspot for logistics’.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

Onlangs heeft OML kavelstudies laten maken. Hierop is duidelijk zichtbaar wat de mogelijkheden zijn voor de beide hoekkavels op Businesspark Midden-Limburg. Check de hiernaast getoonde downloads voor de diverse opties.

Businesspark Midden-Limburg, Echt-Susteren
Businesspark Midden-Limburg, Echt-Susteren
array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(23) "https://oml.nl/contact/" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie of interesse?

Neem direct contact op met een van onze consultants