Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ)

Van energiecentrale naar bedrijvenpark

Dit gebied, gelegen aan de Maas, wordt herontwikkeld naar een Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark. Hier is alle ruimte om in een goede omgeving te ondernemen.

Uiteenlopende vestigingsmogelijkheden

Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ) is gelegen aan de Roermondseweg te Haelen. Het terrein met een oppervlakte van circa 48 hectare ligt in het buitengebied van de gemeente Leudal. Het park biedt ruimte aan bedrijven met activiteiten zoals opslag, circulair en biobased ondernemen.  Tevens is het lokaal en regionaal Midden- en Klein Bedrijf welkom.

De aanwezigheid van een haven en de centrale ligging  bieden tal van mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven. OML let hierbij vooral op de synergy tussen de te vestigen bedrijven. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijk.

DMBZ in ontwikkeling, Haelen/Leudal
Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen, Haelen/Leudal

Centraal in Europa

DMBZ ligt in de regio Midden-Limburg met een sleutelpositie door de centrale ligging. Niet alleen door de connectie tussen Noord- en Zuid Limburg en Noord-Brabant, maar zeker ook door de korte afstanden met België en Duitsland. Denk daarbij ook aan het Ruhrgebied en de internationale havens van Antwerpen en Rotterdam.

Virtual Reality Zevenellen

Wilt u een kijkje nemen in de toekomst van Zevenellen? Wilt u ervaren hoe het er straks mogelijkerwijs uit zal komen te zien? Beleef het hier: https://www.vr-city.nl/Verkaveling_bedrijvenpark_Zevenellen_OML/index.html!

 

Drone film

OML heeft LimburgDrone de opdracht gegeven om gedurende een langere periode diverse dronefoto’s en een dronefilm te maken van het in ontwikkeling zijnde Bedrijvenpark Zevenellen. Bekijk hier alvast een voorproefje van de film.

array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(22) "https://oml.nl/contact" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project?

Neem direct contact op met OML