Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ)

Van energiecentrale naar bedrijvenpark

Dit gebied, gelegen aan de Maas, wordt herontwikkeld naar een Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark. Hier is alle ruimte om in een goede omgeving te ondernemen.

Uiteenlopende vestigingsmogelijkheden

Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ) is gelegen aan de Roermondseweg te Haelen. Het terrein met een oppervlakte van circa 38 hectare ligt in het buitengebied van de gemeente Leudal. Het park biedt ruimte aan bedrijven met activiteiten zoals logistiek, opslag, distributie, circulair en biobased ondernemen. De aanwezigheid van een haven en de centrale ligging  bieden tal van mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven.

DMBZ in ontwikkeling, Haelen/Leudal
Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen, Haelen/Leudal

Centraal in Europa

DMBZ ligt in de regio Midden-Limburg met een sleutelpositie door de centrale ligging. Niet alleen door de connectie tussen Noord- en Zuid Limburg en Noord-Brabant, maar zeker ook door de korte afstanden met België en Duitsland. Denk daarbij ook aan het Ruhrgebied en de internationale havens van Antwerpen en Rotterdam.

Centraal in Europa

Door Strukton Civiel Zuid is een mooie drone-film gemaakt over de werkzaamheden op Bedrijvenpark Zevenellen. Bekijk hier de film:

array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(22) "https://oml.nl/contact" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project?

Neem direct contact op met OML