Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ)

Van energiecentrale naar bedrijvenpark

Dit gebied, gelegen aan de Maas, wordt herontwikkeld naar een Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark. Hier is alle ruimte om in een goede omgeving te ondernemen.

Uiteenlopende vestigingsmogelijkheden

Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen (DMBZ) is gelegen aan de Roermondseweg te Haelen. Het terrein met een oppervlakte van circa 48 hectare ligt in het buitengebied van de gemeente Leudal. Het park biedt ruimte aan bedrijven met activiteiten zoals opslag, circulair en biobased ondernemen.  Tevens is het lokaal en regionaal Midden- en Klein Bedrijf welkom.

De aanwezigheid van een haven en de centrale ligging  bieden tal van mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven. OML let hierbij vooral op de synergy tussen de te vestigen bedrijven. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijk.

Publicaties Bedrijvenpark Zevenellen

OML publiceert regelmatig artikelen en informatie over Bedrijvenpark Zevenellen. Kijkt u op onze actueel pagina voor het volledige overzicht: Hier kunt u de artikelen ook hier downloaden:

Vragen en Antwoorden over Bedrijvenpark Zevenellen

Check hier de Q&A (overzicht vragen en antwoorden – Question & Answer) van Bedrijvenpark Zevenellen. 20221020 Q&A Zevenellen algemeen.

Staat uw vraag of antwoord er niet bij? neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag. Wij zijn bereikbaar via 0475-42 62 42 en info@oml.nl. Of stuur een bericht via ons contactformulier.

Kaart Zevenellen

In onderstaande afbeelding is de verdeling van eigendommen tussen OML en WBCZ zichtbaar gemaakt. Tevens is de actuele stand van zaken opgenomen inzake optie- en koopovereenkomsten. De tekening is te downloaden in het ‘Download’  overzicht aan de rechterzijde onder de foto’s.

DMBZ in ontwikkeling, Haelen/Leudal
Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen, Haelen/Leudal

Centraal in Europa - Vragen & Antwoorden

DMBZ ligt in de regio Midden-Limburg met een sleutelpositie door de centrale ligging. Niet alleen door de connectie tussen Noord- en Zuid Limburg en Noord-Brabant, maar zeker ook door de korte afstanden met België en Duitsland. Denk daarbij ook aan het Ruhrgebied en de internationale havens van Antwerpen en Rotterdam.

 

De ontwikkelingen op Duurzaam Multifunctioneel Bedrijvenpark Zevenellen zijn in volle gang. Het is begrijpelijk dat er veel vragen zijn. Niet alleen voor nieuwe vestigers, maar ook voor omwonenden, bestuurders van omliggende gemeenten, dorpsraden, verenigingen of andere belanghebbenden. Vragen over praktische zaken, maar ook over de bodemsituatie, milieu-categorieën, nieuwe vestigers, communicatie.
Hiervoor hebben wij een document samengesteld waarin diverse vragen met de bijbehorende antwoorden aan bod komen. Neemt u een kijkje?
Staat uw vraag er niet bij of wilt u meer weten? Neem contact op via info@oml.nl of bel met 0475-426242. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Virtual Reality Zevenellen

Wilt u een kijkje nemen in de toekomst van Zevenellen? Wilt u ervaren hoe het er straks mogelijkerwijs uit zal komen te zien? Beleef het hier: https://www.vr-city.nl/Verkaveling_bedrijvenpark_Zevenellen_OML/index.html!

 

Drone film

OML heeft LimburgDrone de opdracht gegeven om gedurende een langere periode diverse dronefoto’s en een dronefilm te maken van het in ontwikkeling zijnde Bedrijvenpark Zevenellen. Bekijk hier alvast een voorproefje van de film.

array(3) { ["title"]=> string(0) "" ["url"]=> string(22) "https://oml.nl/contact" ["target"]=> string(0) "" }

Meer informatie over dit project?

Neem direct contact op met OML